In verband met zwangerschapsverlof t/m 1 juni 2022 is het niet mogelijk om te komen sporten of voedingsafspraken te maken. Wel kun je contact opnemen om informatie in te winnen als je daar behoefte aan hebt.

Snel leren over gezonde voeding met het eenmalige coachingsgesprek

Soms is het fijn om gewoon even bevestiging te krijgen in wat je doet of om net even die andere blik op jouw situatie te zien. 

 

Als je geen behoefte hebt aan meerdere afspraken maar gewoon even wilt sparren over waar jij op dit moment mee bezig bent, dan is het eenmalige coachingsgesprek iets voor jou. Je kunt vooraf je vraag aan mij doorgeven via de aanmeldformulieren, en dan geef ik jou het best passende advies in het gesprek. Misschien wil je weten of je voldoende eet, wil je meer weten over vegetarisch eten of ben je zoekende naar een manier om meer te variëren in je eten. Alles is mogelijk!

Download hieronder het aanmeldformulier en mail deze uiterlijk 3 dagen voordat je de afspraak in wilt plannen naar mij toe. Een afspraak maken kan via het contact formulier of direct via de knop 'online een afspraak maken aan de rechterkant. Vermeld duidelijk dat het gaat om een eenmalig coachingsgesprek.

 

Aanmeldformulier Eenmalig Coachingsgesprek
Word – 112,3 KB 156 downloads

 

Eerst weten wat het kost of wat meer informatie krijgen? Ook dan kun je gebruik maken van het formulier hiernaast of telefonisch contact met me opnemen.