In verband met zwangerschapsverlof t/m 1 juni 2022 is het niet mogelijk om te komen sporten of voedingsafspraken te maken. Wel kun je contact opnemen om informatie in te winnen als je daar behoefte aan hebt.

Short stories

Leuke momenten en gedachtenspinsels van achter de schermen.

Mijn plannen voor 2021

Ik heb dit ongetwijfeld al eens eerder ergens opgeschreven, maar als je me vorig jaar gevraagd had of ik mijn kleine bedrijfje ook online op wilde starten, had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Maar de wereld van online ondernemen is zo mooi en biedt zoveel mogelijkheden! Als je snapt hoe het werkt. Want het is alsof je een taal gaat leren die je nog nooit eerder gehoord hebt. Maar goed, deze blog is niet bedoeld om te klagen, integendeel, ik wil jullie graag laten weten waar ik nu allemaal mee bezig ben en wat mijn plannen zijn voor het volgende jaar. Want dat is al snel!

Lees meer »

8 tips om te voorkomen dat je in slaap valt bij het thuiswerken achter de computer

Sinds de coronatijd is thuis werken een hele normale zaak geworden. Vaak houdt dat thuis werken in dat je in plaats van op kantoor, vanuit huis belt met belangrijke personen, online meetings hebt en al het andere computerwerk vanaf je eigen laptop of computer doet. Niet iedereen is even blij met het thuiswerken, maar ik kan er de voordelen wel van in zien: het scheelt reistijd, je hoeft er niet altijd tiptop uit te zien en in de pauzes (als je die neemt) kun je echt even ontspannen.

Lees meer »

Commerciële ondernemer of intuïtieve voedingscoach?

Sinds ik een paar maanden geleden besloot om mijn kleine praktijkje naar een hoger (online) niveau te tillen, is er veel veranderd. Ik besloot om niet door corona beïnvloed te worden en vooral niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar in te spelen op de situatie. Een online programma maken was voor mij een oplossing. Sinds die tijd heb ik veel trainingen en cursussen van andere ondernemers gevolgd, want hoewel ik toveren erg leuk vind, kon ik een goed functionerend online programma niet zomaar uit mijn zak toveren. Het was een weg van vallen en opstaan, maar het eerste programma staat en de tweede is onderweg. Alleen is er één dingetje wat me steeds meer tegen gaat staan.

Lees meer »

''Wat doe jij eigenlijk voor werk?''

Ik kom, naast de mensen die ik al ken, regelmatig nieuwe mensen tegen. Dat is best leuk en enerverend, want ieder mens is tenslotte anders. Maar de laatste tijd merk ik dat ik bij zo'n nieuwe ontmoeting onbewust vaak de vraag wat ik voor werk doe probeer te vermijden. Wat raar, en waarom doe ik dat eigenlijk? We kunnen lang over koetjes en kalfjes praten, maar als iemand dan aan mij vraagt wat ik voor werk doe, en ik antwoord met iets in de trant van: 'Ik heb mijn eigen praktijk, ik help mensen af te vallen, gezonder en bewuster te leven, en ik geef personal training,' verandert de hele dynamiek in het gesprek. 

Lees meer »