In verband met zwangerschapsverlof t/m 1 juni 2022 is het niet mogelijk om te komen sporten of voedingsafspraken te maken. Wel kun je contact opnemen om informatie in te winnen als je daar behoefte aan hebt.

Mijn plannen voor 2021

Gepubliceerd op 2 december 2020 om 22:16

Ik heb dit ongetwijfeld al eens eerder ergens opgeschreven, maar als je me vorig jaar gevraagd had of ik mijn kleine bedrijfje ook online op wilde starten, had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Maar de wereld van online ondernemen is zo mooi en biedt zoveel mogelijkheden! Als je snapt hoe het werkt. Want het is alsof je een taal gaat leren die je nog nooit eerder gehoord hebt. Maar goed, deze blog is niet bedoeld om te klagen, integendeel, ik wil jullie graag laten weten waar ik nu allemaal mee bezig ben en wat mijn plannen zijn voor het volgende jaar. Want dat is al snel!

  • Een nieuwe website

Er komt een gloednieuwe website aan op een geheel nieuw platform, wat er een stuk strakker en mooier uit zal komen te zien en waar ik mijn online programma's en websiteonderdelen allemaal bij elkaar kan houden. Mijn oude systeem kan mijn wensen helaas niet meer bijbenen, dus achter de schermen werk ik hard om mijn website opnieuw op te bouwen. 

 

  • Meer energie en minder honger in 8 weken (online programma)

Ik was natuurlijk nog niet klaar nadat ik mijn online programma KEV lanceerde, en ben druk aan het werk om het 6-weekse programma dat ik al had te digitaliseren naar dit vernieuwde programma. Met nóg meer tips, handige info en inspiratie. Het mooie aan digitaal werken vind ik dat ik al mijn creativiteit erin kwijt kan; de mogelijkheden zijn eindeloos en het ziet er zo mooi uit allemaal! Ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

 

  • Toffe challenges en activiteiten

Het nadeel van dingen maken en ontwikkelen is dat er veel tijd in gaat zitten, waardoor ik prioriteiten moet stellen en nu gewoon wat minder aanwezig ben op social media. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. En zoals jullie weten hou ik ervan om mensen te enthousiasmeren en te motiveren. Daarom houden Nick en ik op 5 januari een 4daagse sportchallenge, om in het nieuwe jaar weer lekker van die bank af te komen en lekker actief te worden. Ook wil ik zodra het weer beter wordt weer wat vaker naar buiten gaan en trainingen/activiteiten buiten het internet om organiseren, mits de coronamaatregelen dat tegen die tijd toe laten.

 

  • E-books 

Omdat ik altijd overloop van de ideeën en inspiratie (helaas niet altijd op het moment dat ik het nodig heb, maar dat terzijde), staan er ook een aantal nuttige e-books klaar om afgemaakt te worden! E-books klinkt misschien een beetje duf, maar jullie zullen er echt wat aan hebben. Ook hierin zijn de mogelijkheden en ideeën eindeloos, dus als je eens op een onderwerp stuit waar je wel eens wat meer over zou willen lezen, stuur me dan gerust een berichtje.

 

  • Online Community

Zei ik al dat ik overloop van de plannen en ideeën? Ergens aan het einde van het jaar, of eerder als alles vlotter gaat dan ik dacht, wil ik een online community bouwen waar ik structureel nieuwe content op kan plaatsen en waar ik de Facebook sportgroep ook op zet. Het online sporten in combinatie met bijvoorbeeld recepten of kookinspiratie die leden ook zelf kunnen plaatsen, wordt het een soort gezondheidsplein: een online plek waar mensen ''samen kunnen komen'' en kunnen genieten van voeding en gezondheid gerelateerde onderwerpen.

 

 

 

Tegen de tijd dat dit allemaal gerealiseerd is zijn we waarschijnlijk alweer een jaar verder. Maar daar schrik ik niet van terug, want ik krijg er zoveel energie van! Ik vind het heerlijk om mensen zichtbaar te zien groeien, zowel op mentaal vlak als op leefstijlvlak. Want er zit zoveel moois in de mens, en ik help graag om dat eruit te krijgen. Stay tuned, dan doe ik dat ook! ;)

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Nick
2 jaar geleden

Mooie blog! Erg inspirerend.

Mo
2 jaar geleden

Mooie vooruitzichten!
Goeie inspiratie ❤️