In verband met zwangerschapsverlof t/m 1 juni 2022 is het niet mogelijk om te komen sporten of voedingsafspraken te maken. Wel kun je contact opnemen om informatie in te winnen als je daar behoefte aan hebt.

Over mij

 

Hallo! Mijn naam is Gabriela van Antwerpen, 26 jaar. 

Ik ben niet altijd bezig geweest met voeding en gezondheid. In de loop van 2016 ben ik deze wereld ingerold. Het begon bij een hobby. Ik was op dat moment werkzaam in het onderwijs, maar ik merkte dat mijn interesse voor voeding en gezonde leefstijlen steeds groter werd. Ik was er veel mee bezig, las veel in mijn vrije tijd en kwam tot de conclusie dat dat de richting was die ik op wilde gaan. Dit maakte dat ik mijn eigen missie achterna wilde gaan, en voor mezelf begon.

Het onderwijs gaf mij niet meer de voldoening die ik nodig had, dus ik stopte mijn werkzaamheden in het onderwijs. Ik realiseerde me: ik wil mensen gaan helpen om te helpen afvallen, gezond te leven, weer in contact te komen met hun eigen lichaam en weer plezier te krijgen in voeding. Juist nu het, met de moderne voedingsindustrie, zo moeilijk is om de controle te houden over wat je eet en gezond te leven.

Met dit doel voor ogen besloot ik van mijn passie mijn werk te maken en Gezondheidspraktijk Gabriela op te zetten. Vol interesse school ik mezelf elke dag bij. Ik werk aan mijn studie of lees artikelen over specifieke onderwerpen. Mijn kijk op gezond leven is niet één bepaalde stroming. Ik pik van verschillende visies en theorieën het beste eruit, en voeg daar mijn eigen kennis van het menselijk lichaam en voeding aan toe. Lees hier meer over hoe dit tot stand is gekomen en wat mijn visie op gezond leven is.

 

Meer informatie over de praktijk zelf kun je hier bekijken.