In verband met zwangerschapsverlof t/m 1 juni 2022 is het niet mogelijk om te komen sporten of voedingsafspraken te maken. Wel kun je contact opnemen om informatie in te winnen als je daar behoefte aan hebt.

Sport / Personal Training

 

Sporten kun je altijd en overal. Wanneer je ervoor kiest om met mij te werken, dan duiken we er iets dieper in: we gaan dan in plaats van lukraak trainen, kijken naar welke manier van bewegen bij jouw lichaam past en wat aansluit op jouw persoonlijke trainingsdoel. Misschien heb je een algemeen doel en wil je gewoon fitter worden, maar je kunt ook een specifieker doel hebben en er bijvoorbeeld naartoe werken dat je langer en actiever met je kinderen kunt spelen. Alles is mogelijk! 

 

Een proeftraining is essentieel om ons op elkaar af te stemmen en te kijken of we matchen, en is altijd gratis. We gaan vooraf aan de proefles even om de tafel om je wensen in kaart te brengen, en daarna op het afgesproken moment aan de slag. Neem gerust contact met me op om het een en ander te bespreken.

 

  • Losse lessen
    Afrekenen wanneer je een afspraak hebt en nergens aan vastzitten. Makkelijk als je af en toe een keer wilt komen trainen, voor een tussentijdse boost bijvoorbeeld.

  • Bundel 
    Als je een bundel neemt, krijg je 8 of 4 trainingen voor een lagere prijs. Je kunt ervoor kiezen om elke week te komen, om de week of zelfs één keer per maand. Alles is mogelijk! Je stemt steeds met mij af wanneer je weer kunt komen sporten en maakt zo je kaart vol. 


    Benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact op. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te maken. Je zit dan nergens aan vast en kunt dan beoordelen of Gezondheidspraktijk Gabriela bij je past.