In verband met zwangerschapsverlof t/m 1 juni 2022 is het niet mogelijk om te komen sporten of voedingsafspraken te maken. Wel kun je contact opnemen om informatie in te winnen als je daar behoefte aan hebt.

Betaalde producten

Let op, het e-book moet ik op dit moment nog handmatig naar je toesturen, dus je hebt hem niet meteen in je email. Je hebt hem altijd binnen 24 uur!

In dit e-book vind je 12 handige en praktische tips om ondanks je drukke baan of weekschema toch gezond te kunnen eten en er gezonde gewoontes op na te houden. Soms is dit namelijk erg lastig; want wie is er nou niet een keer moe of uitgeblust na het werk? Iets makkelijks eten is dan erg verleidelijk. Maar hoe blijf je gezonde eetkeuzes maken als je steeds maar weer verleid wordt door overheerlijke traktaties op je werk of als je bijna dagelijks erg laat uit je werk bent? De tips uit de tipbundel maken vraagstukken als deze wat makkelijker. Het is niet onmogelijk! Laat je inspireren en download het e-book voor maar €7,50. Werkse alvast!

Freebies

 

 

De 'Wist je dat?' weetjesbundel staat vol met handige weetjes over voeding en voeding gerelateerde thema's. Wist je bijvoorbeeld dat laat op de avond nog eten of snoepen, ervoor kan zorgen dat je die nacht slecht slaapt? Deze en nog 19 andere interessante weetjes zijn te vinden in deze leuke weetjesbundel!